Облік податкової звітності
ТЕКУЩАЯ ВЕРСИЯ Єдине вікно(EDZV) 1.30.3 СКАЧАТЬ.....СОНАТА - современная программа для электронной отчетности, поддерживающая стандарты ГНСУ, ПФУ и Статистики БЕСПЛАТНО месяц!
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2012 » Июнь » 13 » Формування та подання звітності до ДПС за допомогою OPZ «Податкова звітність» та «ДПС Захист звітності»
16:47
Формування та подання звітності до ДПС за допомогою OPZ «Податкова звітність» та «ДПС Захист звітності»


Призначення програми

«ДПС Захист звітності»

Основною функцією програми є захищена передача звітів в електронній формі (без паперових копій) з використанням електронного цифрового підпису до Державної податкової служби України.
Програма дає можливість:

  • підписати звіт
  • зашифрувати звіт на сертифікат шлюзу ДПС
  • зберегти зашифрований звіт
  • відправити зашифрований звіт до ДПС
  • отримати квитанцію – підтвердження прийому звіту установою або результат перевірки звіту
  • розшифрувати квитанцію
  • зберегти квитанцію для майбутнього перегляду і друку

Підготовка до роботи програмного забезпечення «ДПС Захист звітності».

1. Створити каталог який буде у подальшому використовуватись у якості файлового сховища для зберігання сертифікатів та скопіювати до нього власні сертифікати.
2. Почати інсталяцію програмного забезпечення для підписання електронної звітності «ДПС Захист звітності».
3. Погодитись із умовами ліцензійної домовленості.
4. Обрати каталог для інсталяції або погодитись з запропонованим варіантом.
5. В розділі «Криптобібліотека» - «Налаштування» прописати каталог файлового сховища та застосувати зроблені зміни.
6. У разі необхідності змінити каталог для OPZ«Податкова звітність» в розділі «Робота з даними» - «Каталог програми «Податкова звітність».
7. Встановити доступне оновлення та дочекатись його закінчення. При цьому до файлового сховища буде автоматично додано необхідний перелік технологічних сертифікатів.
8. В розділі «Нове підприємство» внести дані щодо назви користувача, його коду, обрати перелік підписів, які повинні накладатися при формування електронного документу,оберіть каталог для зберігання електронних документів, а також зберігати створений документ у файл чи відправляти його електронною поштою. В останньомувипадку здійснити налаштуванняелектронної пошти.



Створення електронного документу за допомогою програмного забезпечення

«ДПС Захист звітності».

1. Сформувати *.xml файл податкової звітності за допомогою програми OPZ «Податкова звітність» та підготувати його до відправлення.
2. Запустити ПЗ «ДПС Захист звітності».
3. У разі, якщо платником податків не було укладено договір з податковою про визнання електронних документів сформувати за допомогою розділу «Звіти та квитанції» - «Договір про визнання ел. докум. юр./фіз. осіб» відповідний договір, підписати його за рекомендаціями програми та відправити на адресу шлюзу ДПС України.
4. Якщо договір вже укладено за допомогою розділу «Звіти та квитанції» - «Відправити звіти» обрати потрібний файл та підписати його електронним цифровим підписом за рекомендаціями програми.
5. Отримати квитанціюта прочитати її зміст за допомогою розділу «Звіти та квитанції» - «Прийняти квитанції» та «Переглянути квитанції».

Завантажити ПЗ «ДПС Захист звітності» 

Призначення програми

"ІІТ Користувач ЦСК-1"

Програма призначена для застосування на комп’ютерній техніці клієнтів акредитованого центра сертифікації ключів ІДД ДПС та виконує наступні функції:

  • здійснює накладення ЕЦП на  будь-яку інформацію в електронному вигляді (документ текстові документи, відео- та аудіо- файли, файли баз даних, тощо), а також для криптографічного захисту інформації, шляхом її направленого шифрування;
  • генерацію ключів користувача ЦСК, запис, знищення та резервне копіювання особистого ключа на носій ключової інформації (змінний накопичувач) та формування запита на формування сертифіката користувача (документа, що засвідчує чинність і належність відкритого ключа користувача), перевірку сформованого сертифіката користувача, блокування сертифіката користувача та передачу запита на формування нового сертифіката ;
  • доступ до сертифікатів ЦСК, серверів ЦСК, сертифікатів інших користувачів та списку відкликаних сертифікатів з метою перегляду, пошуку сертифікатів користувачів з файлового сховища, визначення статусу сертифікатів користувачів, перевірку чинності та цілісності сертифікатів.


Завантажити інсталяцію ПЗ "ІІТ Користувач ЦСК-1"

Завантажити інструкцію ПЗ "ІІТ Користувач ЦСК-1"

Детальніше дізнавайтесь на сайті Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту державної податкової служби (АЦСК ІДД ДПС).

Джерело link
Просмотров: 6836 | Добавил: Admin | Теги: допомогою OPZ, подання, звітності, податкова звітність, ДПС Захист звітності, ІІТ Користувач ЦСК-1, дпс, Формування | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 1
1 Олена  
Дворак

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
opz.at.ua © 2024