Облік податкової звітності
ТЕКУЩАЯ ВЕРСИЯ Єдине вікно(EDZV) 1.30.3 СКАЧАТЬ.....СОНАТА - современная программа для электронной отчетности, поддерживающая стандарты ГНСУ, ПФУ и Статистики БЕСПЛАТНО месяц!
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2013 » Апрель » 25 » Звіти, підписані безплатними ключами ЕЦП від Податкової служби приймаються в Пенсійному фонді
10:27
Звіти, підписані безплатними ключами ЕЦП від Податкової служби приймаються в Пенсійному фонді
ВАЖЛИВО: Звіти, підписані безплатними ключами ЕЦП від Податкової служби приймаються в Пенсійному фонді

Подія, на яку так чекали платники податків України, відбулося. Звіти, підписані безплатними ключами ЕЦП від Податкової служби, тепер можна здавати і до Пенсійного фонду!

Фахівцями Департаменту розвитку електронних сервісів компанії iFin були проведені масштабні роботи з налаштування програмно-апаратного комплексу Пенсійного фонду. Результатом цих робіт стала можливість обробляти електронні звіти Пенсійного фонду, підписані ключами податкової служби.

Тепер електронні звіти, підписані ключами ЕЦП, що видаються АЦСК ІДД ДПС, можна відправляти в усі контролюючі органи.

Сервіс iFin має можливість підписувати звіти як безплатними ключами від податкової служби, так і комерційними ключами від АЦСК ІВК і АЦСК Masterkey. Таким чином, використовуючи сервіс iFin, будь-який суб'єкт підприємницької діяльності може здавати звіти за будь-який звітний період у всі інстанції - Податкову інспекцію, Пенсійний фонд та Управління статистики, використовуючи безкоштовні ключі Акредитованого Центру Сертифікації Ключів Інформаційно-довідкового департаменту Податкової Служби України.


Отримали безкоштовний ключ ЕЦП від АЦСК ІДД ДПС, звітуйте БЕЗКОШТОВНО з iFin

1|Увійдіть на сайт iFin.ua, натисніть кнопку «Розпочати» та введіть свою електронну адресу. Перейдіть за посиланням у листі, що прийде на вказану електронну адресу.

Важливо! При реєстрації введіть код 2288 4х значний номер поповнення на 100 грн (Це подарунковий сертифікат. Коли користувач його вводить (або при реєстрації, або продовжуючи в системі свій абонемент на 1 місяць)

2|Перейдіть до підрозділу «iFin Zvit», та натисніть кнопку «Імпортувати звіт»

3|У формі, яка відкрилась, потрібно натиснути «Додати документ Електронної звітності», обрати потрібний документ і натиснути кнопку «Відкрити».

4|Натисніть кнопку «Зберегти». Завантажені звіти відобразяться у списку під тим контролюючим органом, до якого їх необхідно відправити.

5|Виділіть необхідні звітита натисніть кнопку «Здати в електронному вигляді». У вікні, що з'явилося, оберіть файли сертифіката та ключа длякожної ролі.



В подальшому звіти будуть автоматично підписуватись після натискання кнопки «Здати в електронному вигляді». Квитанцію про стан звіту, яка відображається під його статусом, можна відкрити в розшифрованому вигляді, натиснувши на її піктограму.



Просмотров: 9003 | Добавил: Admin | Теги: служби, підписані, податкової, безплатними ключами, приймаються в Пенсійному фонді, ЕЦП, звіти | Рейтинг: 3.0/2
Всего комментариев: 3
3 Андрій  
У липні iFin вже не хоче безкоштовно надсилати у ПФУ імпортовані у систему щомісячні звіти, підписані ключами податкової - з'являється повідомлення що з 1 липня ця послуга платна!

2 Svetlana  
Здравствуйте. У нас  "ДПС Захист звітності" не импортирует отчеты в формате pfz (как написано в предыдущем сообщении). Может это все таки возможно? Очень уж хочется отправлять отчеты в ПФ именно с помощью этой программы, т.е. бесплатно smile

1 oa37_kii  
а есть бесплатная программа для сдачи отчетности в ПФУ?

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
opz.at.ua © 2024