Облік податкової звітності
ТЕКУЩАЯ ВЕРСИЯ Єдине вікно(EDZV) 1.30.3 СКАЧАТЬ.....СОНАТА - современная программа для электронной отчетности, поддерживающая стандарты ГНСУ, ПФУ и Статистики БЕСПЛАТНО месяц!
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2013 » Февраль » 26 » Підпис з локального диску електронної звітності безкоштовними ключами!!!
20:17
Підпис з локального диску електронної звітності безкоштовними ключами!!!

У цьому пості мова піде про те, як раз і назавжди, позбутися постійного, вставляння та висовування дисків та флешок з безкоштовними ключами ЕЦП, для того щоб підписати звітність в програмі «ДПС Захист звітності». Погодьтесь, адже не дуже зручно, якщо бухгалтер веде декілька підприємств, або безліч фізичних осіб-підприємців, доведеться не раз вставляти диски та флешки з ключами і вводити паролі. Трапляються випадки коли CD диски чи флеш носії перестають читатися, пошкоджуються. На флеш носії можливе вірусне знищення файлів KEY-6.DAT, KEY -11.DAT. Або «ДПС Захист звітності» починає видавати помилки від постійних маніпуляцій з носіями ЕЦП.

Вихід полягає у виконанні наступних дій:

1) Для початку необхідно завантажити архів який містить необхідні додаткові бібліотеки щоб все це використати для налаштування. 


2) расспакуйте архів в C:\Program Files\ДПС Захист звітності\bin, або до директорії C:\Program Files (x86)\ДПС Захист звітності\bin 

Важливо!!! Якщо ви встановлювали "ДПС Захист звітності" в іншу папку - то архів потрібно розпаковувати відповідно іншої папки.

3) створюємо на жорсткому диску комп'ютера, припустимо в каталозі C: \ DPS_Certificates \ папки «Директор», «бухгалтер», «Печать», в них відповідно копіюємо ваші ключі «KEY-6.DAT, (якщо з флеш носія то ще й KEY -11.DAT) »  відповідно « Директор »,« бухгалтер »,« Печать ».

Важливо!!! Ви маєте можливість створити папки для кількох підприємств.

4) Далі запустіть файл C:\Program Files (x86)\ДПС Захист звітності\bin з директорії C:\Program Files (x86)\ДПС Захист звітності\bin\KMFileSystemConfiguration.exe



Далі виконуємо дії як вказано на малюнках нижче


Тиснемо кнопку «Додати»



У спливаючому вікні вводимо «Назва каталогу», наприклад «Директор» і тиснемо кнопку «Встановити» та вкажіть розміщення, де знаходяться ваші ключі директора, в даному випадку це C:\DPS_Certificates\директор    далі тиснемо кнопку «ОК»  

 

Наступним чином також вказуємо де знаходяться ключі «бухгалтера» та «печатки»

 



На наступному зображенні видно що створилися каталоги «директор», «бухгалтер» та «печатка»



Все закриваємо, стартуємо програму «ДПС Захист звітності», тиснемо кнопку «Відправити звіти»



Підписуємо звіти 



З наступного зображення видно, що до вибору носіїв дискети, оптичного чи з’ємного диску додалась можливість вибору раніше зроблених  відповідних папок з ключами ЕЦП, які розміщені на Вашому комп’ютері.



Все!!! Далі замість постійного вставляння винімання різноманітних носіїв інформації ви вибираєте розділ файлова система (каталоги системи), далі необхідну Вам папку з ключем, вводимо пароль і процедура підпису звітів закінчена. Потрібно тільки заздалегідь все налаштувати для кожного ФОПа чи Юр.особи.





Просмотров: 23378 | Добавил: Admin | Рейтинг: 4.7/6
Всего комментариев: 6
6 Светлана  
Відправляла звіти постійно, все було добре. а зараз не можу підписати звіти: натискаю Підписати і програма висне. Що робити?

5 Рыбка Роман Евгеньевич  
Подскажите можно ли востановить электронную печать не обращаясь в налоговую, где он выдавался?

4 Виктор  
у меня та же проблема, имеется ключей порядка 50 шт. но в защищенном режиме отображается только 32 ( думаю что связано с кол-вом букв которые могут быть присвоены

3 Yulya  
Скажіть будь ласка, що робити якщо ключ виявився "поврежденным", у нас є 3 диска з ключами один з них бухгалтера працює (тобто звіт підписав), другий голова(бо у нас для профкому) пише щоабо невірний пароль або несправний ключ і такаж ситуація з диском де печать!що робити?

2 Анна  
У меня после нажатия "Подписать отчет" защищенный рабочий стол появляется на несколько секунд, а потом программа зависает окончательно и бесповоротно, приходится снимать задачу через Диспетчер задач. Не подскажите, как починить?

1 Сергей  
У нас на предприятии с этим такая проблема:
Имеется 19 предприятий и у каждого по две подписи (директорская и Предприятия), а также, в одном предприятии ещё и подпись Бухгалтера. — Всего 39 папок.
Так вот, на защищённом рабочем столе отображается только 32 папки.

Что делать?

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
opz.at.ua © 2024