Облік податкової звітності
ТЕКУЩАЯ ВЕРСИЯ Єдине вікно(EDZV) 1.30.3 СКАЧАТЬ.....СОНАТА - современная программа для электронной отчетности, поддерживающая стандарты ГНСУ, ПФУ и Статистики БЕСПЛАТНО месяц!
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2017 » Март » 24 » Обновления OPZ 1.36.11 не будет - ответ ГФСУ
13:22
Обновления OPZ 1.36.11 не будет - ответ ГФСУ

Фискальная служба прекратила сопровождение ОПЗ Податкова звітність!

ГФСУ прекращает всяческую поддержку и обслуживание ПО ОПЗ Податкова звітність (OPZ), так как ПО "Единое окно" дублирует все его функции плюс имеет возможность формировать и отправлять отчетность не только в органы Фискальной службы, а так же в Пенсионный фонд и Статистику.

Державна фіскальна служба України повідомляє про припинення супроводження програмного забезпечення «Система формування та подання до органів ДФС засобами телекомунікаційного зв’язку податкової звітності, податкових накладних та реєстрів податкових накладних в електронному вигляді» у зв’язку з дублюванням характеристик зі Спеціалізованим клієнтським програмним забезпеченням для формування та подання звітності до «Єдиного вікна подання електронної звітності».

За функціональністю Спеціалізоване клієнтське програмне забезпечення для формування та подання звітності до «Єдиного вікна подання електронної звітності» має додатково можливість формувати і відправляти статистичну звітність та звітність до Пенсійного фонду та можливість накладання електронного цифрового підпису. 

источник: ГФСУ

Категория: OPZ | Просмотров: 18112 | Добавил: Admin | Теги: последнее обновление opz, скачать, опз, новая версия opz, обновление opz 1.36.11 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
opz.at.ua © 2024