Облік податкової звітності
ТЕКУЩАЯ ВЕРСИЯ Єдине вікно(EDZV) 1.30.3 СКАЧАТЬ.....СОНАТА - современная программа для электронной отчетности, поддерживающая стандарты ГНСУ, ПФУ и Статистики БЕСПЛАТНО месяц!
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2012 » Июль » 20 » Сервер податкової працює: Квитанції про прийняття документів надійдуть до кінця дня
17:20
Сервер податкової працює: Квитанції про прийняття документів надійдуть до кінця дня

На сьогодні Централізована система приймання податкової звітності в електронному вигляді (Портал) опрацьовує близько 500 тис. документів на день (під час максимального навантаження близько 1 млн.).
У другій половині дня 17 липня на поштовому сервері Порталу вийшов з ладу дисковий накопичувач. При цьому безпосередньо сам Портал продовжував працювати.
Протягом того ж дня були проведені роботи по заміні непрацюючого диска і відповідному налаштуванню програмного забезпечення. На ранок 18 липня роботу поштового серверу було повністю відновлено.
За рахунок повторного надсилання документів платниками податків (у зв'язку з неотриманням квитанцій про прийняття) та наближенням граничних строків подання звітності з ПДВ кількість електронних документів зросла втричі.
Крім того, за період проведення відновлювальних робіт на приймальному шлюзі Порталу утворилася черга з електронних документів у кількості понад 200 тис. документів.
Після відновлення Портал почав обробляти як поточні документи, так і документи з черги.
Станом на 20 липня черга вхідних документів на приймальному шлюзі Порталу вже відсутня, а тому квитанції про прийняття документів надійдуть до платників податків до кінця дня.
Водночас, для забезпечення законних прав платників податків Державна податкова служба України реалізувала можливість реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних тих податкових накладних, граничний термін реєстрації яких припав на 17 та 18 липня поточного року і які були відправлені в цей період.
Служба технічної підтримки Порталу просить вибачення за тимчасові незручності.

Джерело link

Просмотров: 1701 | Добавил: Admin | Теги: до кінця дня, працює, Квитанції, податкової, про прийняття, надійдуть, сервер, документів | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
opz.at.ua © 2024