Облік податкової звітності
ТЕКУЩАЯ ВЕРСИЯ Єдине вікно(EDZV) 1.30.3 СКАЧАТЬ.....СОНАТА - современная программа для электронной отчетности, поддерживающая стандарты ГНСУ, ПФУ и Статистики БЕСПЛАТНО месяц!
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0
Главная » 2015 » Октябрь » 28 » Утверждена новая форма авансового отчета
11:04
Утверждена новая форма авансового отчета

Новая форма авансового отчета

Минфин утвердил новую форму отчета об использовании средств, выданных на командировку или под отчет, и Порядок его составления

Усім суб’єктам господарювання максимальна увага! Мінфін затвердив нову форму Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт, та Порядок його складання.        
Попередня форма, затверджена наказом Міндоходів України «Про затвердження форми Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт, та Порядку його складання» від 24.12.13 р. № 845, утрачає чинність.        

Наказ Мінфіну України «Про затвердження форми Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт, та Порядку його складання» від 28.09.15 р. № 841.        

Набирає чинності з дня офіційного опублікування

Категория: Новости | Просмотров: 3234 | Добавил: Admin | Теги: виданих на відрядження або під звіт, Новая форма авансового отчета, Звіт про використання коштів | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
opz.at.ua © 2024